Általános szerződési és felhasználási feltételek

Rendelésről

Szerző: | jún 5, 2017

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban ÁSZF), és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

1. Üzemeltetői adatai

Cégnév: Zsembery Róbert e.v.

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Zsolt utca 12.

Panaszkezelés cím: 8000 Székesfehérvár, Zsolt utca 12.

Adószám: 68721266-1-26

Nyilvántartási szám: 52156267 (Vezetve a Szegedi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában)

Kamarai nyilvántartásba véve a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Zrt. 12067204-01670016-00100006

Email cím: info@babbamia.hu

Kapcsolattartó: Zsemberyné Mucs Katalin

Telefonszám: 30/381-7981

Tárhelyszolgáltó: NetMasters Europe Kft. (Cím: 1105 Budapest, Cserkesz u. 32., Mobil: +36 30 923 4646, felugyelet@netmasters.hu)

 

2. Általános tudnivalók

2.1. A szerződés tárgya a Babba Mia webáruházban (www.babbamia.hu/webshop) megvásárolható valamennyi termék. A vásárlás a webáruházunkban leadott megrendeléssel lehetséges. A személyes, hordozási tanácsadáshoz kapcsolódó vásárlás nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek, így nem tartozik jelen ÁSZF hatálya alá. Ha a webáruházunkban rendelt és személyes átvételt jelölt meg szállítás módként, akkor a megrendelése természetesen a jelen ÁSZF hatálya alá esik.

2.2. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A termékek főbb jellemzőik a termékek adaplapja tartalmazza.  Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. A leírásokban szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.

2.3. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt ÁFÁ-t.

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját és az esetleges utánvétel árát.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

3. Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

3.1. Vásárlás menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, a kosár oldalon ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék(ek) darabszámát. A piros “x” (“Termék eltávolítása”) gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően frissítse a kosár tartalmát a “Kosár frissítése” gomb megnyomásával.

3. A Kosár oldalon a szállítási mód kiválasztása csak a költségekről tájékoztat. Kérjük, hogy a Pénztár oldalon ellenőrizze, hogy az Ön által preferált szállítási és fizetési mód van kiválasztva.

4. A “Pénztárhoz” vagy a “Tovább a pénztárhoz” gomb megnyomásával juthat a Pénztár oldalra.

5. Szállítási/Számlázási illetve a belépési adatok megadása

Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció. A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

6. Válasszon szállítási és fizetési módot!

7. Az adatok megadását követően a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a kosár tartalmát, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

8. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.

9. A beérkezett megrendelését a rendelés feldolgozása során manuálisan is visszaigazoljuk!

3.2. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9 és 16 óra közt. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Minden esetben visszaigazoljuk, hogy mikor tudjuk teljesíteni a megrendelését. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére, amennyiben a rendelését teljes egészében vissza kell utasítanunk. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeinken.

A megrendeléséről a rendszer automatikus értesítést küld a rendelést követően, ez azonban nem minősül visszaigazolásnak, csak arról tájékoztat, hogy a rendelést megkaptuk. A rendelését legkésőbb a leadást követő 2. munkanapon, a készletellenőrzés után manuálisan visszaigazoljuk.A visszaigazolás tartalmazza az előrendelhető termékek beérkezésének várható idejét (ha a rendelésben van előrendelhető termék).

A megrendelés – az általunk küldött visszaigazolással – interneten, írásban, magyar nyelven kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, amelyet iktatunk, archiválunk, és utólag visszakereshető.

3.3. Szállítási és fizetési feltételek

 

3.3.1. Fizetési módok

Webáruházunkban lehetősége van előreutalással és utánvéttel történő fizetésre.

Előreutalás esetén a csomagot csak a rendelés ellenértékének beérkezése után adjuk át kézbesítésre. Előreutalás választása esetén a fizetési határidő a rendelés leadásának napjától számított 10 munkanap, melynek leteltét követően megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a megrendelővel. Sikertelen kapcsolatfelvétel esetén a rendelést a megrendeléstől számított 15 munkanap után töröljük.

Utánvét esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy a csomagátvételi ponton kell kifizetni. Az utánvét költsége bruttó 500 Ft. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.

A Szegeden történő személyes átvétel esetén az utánvétnek nincs költsége és a megrendelt terméket közvetlenül nekünk fizeti ki.

A Szegeden történő személyes átvételnél utánvét választása esetén a fizetési határidő 10 munkanap, amelyet onnan számolunk, hogy a rendelés átvehető és erről az értesítő emailt kiküldtük. A határidő leteltét követően megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a megrendelővel. Sikertelen kapcsolatfelvétel esetén a rendelést az értesítő email kiküldésétől számított 15 munkanap után töröljük.

3.3.2. Szállítási módok

 • Személyes átvételei lehetőség Székesfehérváron
 • Szállítás MPL csomagautomatába
 • Szállítás Posta Pontra
 • Szállítás MPL futárszolgálattal házhoz

 

3.3.2.1. Személyes átvétel Szegeden

Rendelését személyesen átveheti Székesfehérváron, telefonos vagy írásbeli egyeztetés után, előre megbeszélt időpontban.

A személyes átvétel esetén a szállítás INGYENES! Emailben értesítjük, ha átvehető a csomagja.

3.3.2.2. Szállítás MPL csomagautomatába

Szállítás MPL futárszolgálattal csomagautomatába: a csomag feladást követő 2 munkanapon belül átvehető.

Szállítási költség 890 Ft
3.3.2.3. Szállítás Posta Pontra

Szállítás MPL Posta Pontra: a csomag feladást követő 2 munkanapon belül átvehető.

Szállítási költség 1200 Ft
3.3.2.4. Szállítás MPL futárszolgálattal házhoz

Szállítás MPL futárszolgálattal Házhoz: a csomag feladást követő 2 munkanapon belül megérkezik.

Szállítási költség

1500 Ft

3.3.3. Ingyenes házhozszállítás
  20000forint feletti vásárláskor ingyenesen szállítunk. Előrendelés esetén ez kizárólag előre utaláskor érvényes!
3.3.4. Utánvét: az utánvét díja (kivéve a szegedi átvételt) 500 Ft.

3.4. A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

4. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

4.1. Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön a Zsembery Róbert e.v. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő egy év.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Zsembery Róbert e.v. nyújtotta. A teljesítéstől hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés is megvolt.

4.2. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 1. pontban meghatározott jogát vagy igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági

igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
 • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

 

5. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

5.1. Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap. A termék átvételi napja:

 • a személyes átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja,
 • házhozszállítás esetében a futártól,
 • Pick-Pack Ponton, Posta Ponton, csomagautomatánáltörténő átvétel esetén az átvétel időpontja.

Ezek a számlával, ill. a futártól, vagy az átvételi pontnál kapott nyugtával, bizonylattal bizonyíthatóak. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postám, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 6771 Szeged, Mályva utca 17. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is. Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

5.2. Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott). A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra  a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
 • Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

6. Adatkezelési nyilatkozat

6.1. A babbamia.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Babba Mia-Zsembery Róbert e.v.(Továbbiakban Babba Mia)  kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnereink: az MPL. és a Sprinter Futárszolgálat Kft. megismerheti a csomag kézbesítéséhez. A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges – megadandó adatok:

 • név
 • e-mail cím
 • telefonszám
 • irányítószám
 • település utca, házszám emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is. A megrendelés során eltárolásra kerül a vásárló IP-címe is.

6.2. Regisztrációkor megadandó adatok

A webáruházban történő vásárláshoz nem szükséges regisztráció, azonban a regisztráció elvégzésével későbbiekben visszakeresheti már leadott megrendeléseit, újra rendelheti a termékeket. A regisztráció során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk. A regisztrációkor megadandó adatok:

 • e-mail cím
 • használni kívánt jelszó
 • név
 • telefonszám
 • irányítószám
 • település utca, házszám emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is. Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre – tárolásra:

 • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
 • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában),
 • számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége,
 • korábban megadott adatok

6.3. Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok

Pillanatnyilag nem üzemel a hírlevélküldés!

6.4. Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie-k letiltásáról bővebben a következő oldalon olvashat: http://www.aboutads.info/choices/ A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A honlapunkon többféle cookie-t használunk, amelyeket funkcionalitásukban különböznek. Az oldal működéséhez szükséges cookie-kban tárolt adatok: kosár tartalma, munkamenet azonosító. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.

6.6. Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Babba Mia a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a i…@babbamia.hu e-mail címen vagy elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

6.7. Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410 URL: http://naih.hu

7. Szerzői jogok

Az oldalon található cikkek és képek szerzői jogvédelem alatt állnak. A tartalmak utánközlése csak a Zsembery Róbert e.v. engedélyével lehetséges, kivéve azok a tartalmak, ahol a forrást külön feltüntettük.

8. Egyéb rendelkezések, információk

Babba Mia  és ügyfelei a vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. A felek a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a  Szegedi Járásbíróság, illetve a Szegedi Törvényszék illetékességét. Ezt megelőzően a fogyasztóvédelemről szóló jogszabályok alapján a Fogyasztó a panaszát előterjesztheti a lakhelye szerinti illetékes megyei, vagy a  Csongrád Megyei Békéltető Testület, 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.  címén és az illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőségnél. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Zsembery Róbert e.v. általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát. Szeged, 2017. április Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

Az ÁSZF következő mellékletei elérhetőek a  letölthető PDF verzióban:

1. számú melléklet: Elállási/Felmondási nyilatkozatminta 2. számú melléklet: Elállási/Felmondási tájékoztató 3. számú melléklet: A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

Szállítás és fizetés gyik

Minden esetben levélben jelzek a várható szállítsáról!
A kiválasztott terméket * utánvéttel postán legkésőbb a következő munkanapon feladjuk, amennyiben készleten van. (Előrendeltek esetén LÁSD előrendelések GYIK). Így kb. 3 munkanapon belül kézhez kapod. * előreutalással postán az utalás beérkezése után legkésőbb a következő munkanapon küldjük. Így az utalás beérkezése után kb. 3 munkanapon belül kézhez kapod. * a személyes átvétel esetén készpénzzel tudsz fizetni, illetve természetesen előre is utalhatod az összeget. Rendelésedről minden esetben kapsz visszaigazolást. Időben tájékoztatunk a kiválasztott fizetési és szállítási móddal, adatokkal és határidőkkel kapcsolatban. 

az előrendelésről

Mit jelent az előrendelés?

Azt jelenti, hogy a termék nincs a Babba Miánál készleten, a gyártótól kell rendelnünk.

Mennyi a szállítási idő?

A pontos szállítási időt a rendelés után visszaigazolásban küldjük. Magyar termékek esetén max. 1-2 hét, külföldi termékek esetén 0-4 hét a várható szállítási idő (Little Frog termékeknél másfél hét a jellemző). Decembertől KARÁCSONY és ÚJÉV miatt a szállítási idő változhat, minden esetben levélben jelzek a várható szállítsáról!

Mikor kapom meg a rendelt terméket?

A várható szállítási időt a rendelés után a visszaigazolásban küldjük. Miután átadtuk kézbesítésre, emailt küldünk, hogy a csomagod úton van. Futárral szállítás esetén az MPL a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagodat. Szegedi személyes átvétel esetén az értesítő email kiküldése után átvehető a csomagod a fent megadott címen. Ingyen szállítás feltételei előrendeléskor: 20000 Ft felett az előrendelt árut is ingyen szállítjuk!

Little Frog és Beloved Slings előrendelés

Kinéztem egy Little Frog/ Beloved Slings karikást/kendőt. Mit jelent, hogy előrendelhető?

Azt jelenti, hogy a kinézett kendő nincs a Babba Miánál készleten, a gyártótól kell rendelnünk Lengyelországból.

Milyen gyakran rendeltek a Little Frogtól/ Beloved Slingstől Lengyelországból?

Általában hetente küldünk rendelést a gyártónak.

Mikor rendeltek legközelebb a Little Frogtól/ Beloved Slingstől, Lengyelországból?

2021. szeptember 20-án, reggel 8-kor küldjük el a következő rendelést.

Meddig rendelhetem meg a kinézett, de csak előrendelhető karikást/kendőt?

2021. szeptember 19-én 24:00-ig rendeld meg, ha minél hamarabb szeretnéd megkapni.

Mikor kapom meg az előrendelt Little Frog/ Beloved Slings karikást/kendőt?

Ha a következő előrendelési határidőnkig rendelsz előrendelhető Little Frogot, és a gyártónál van készleten, akkor várhatóan legkésőbb szeptember 27-én tudjuk átadni a rendelésed kézbesítésre, illetve akkortól lesz átvehető Szegeden.

Nem találom a Little Frog/Beloved Slings kinézett karikást/kendőt a webshopotokban. Hogyan tudom megrendelni?

A nálunk készleten nem levő kendőkre előrendelést veszünk fel. Előrendelés leadásához kattints ide. Ne aggódj! Ha littlefrog.pl-en megtaláltad a vágyott kendőt/karikást/stb., akkor az előrendelős oldalunk alján megjegyzésben add meg pontosan (méret, szín, összetétel), hogy mit szeretnél. Az előrendeléshez kattints ide.