Nagy öröm, hogy sok “babbás” családban születnek a kistesók , és persze, hogy egyre többen már a kezdetektől szeretnétek hordozni . Jól tudjátok, a piciket szabad az első pillanattól magatokra venni DE! A terhesség és szülés kemény munkája után ADJ IDŐT A TESTEDNEK, hogy a lehető legalaposabban regenerálódjon! A gyermekágyi időszakban igyekezz minél többet pihenni, hogy aztán egy erős, egészséges anya viselhesse gondját a gyereke(i)dnek . Bátran add át a hordozást annak a felnőttnek aki segít neked, neked és az ő kapcsolatuknak is jót teszel ezzel. Ha muszáj, akkor is csak annyit hordozz, amennyi karban is vinnéd a babád .
Én a kicsi lányom születése után nem figyeltem eléggé, szinte azonnal boltba mentem és tüsténkedem . Bizony, pár rosszabb nap következett: ha maradtam volna a fenekemen, hamarabb jó erőre kaptam volna. Végül a családnak hála ki tudtam feküdni a megerőltetést, de megspórolhattam volna néhány kellemetlenséget.
Gondolj hát arra, hogy bár szuper lehetőség a hordozás, ezt is csak ésszel, magadra is odafigyelve tudod tartósan és mindannyiótok örömére kihasználni .