Boci bézs babralánc – Rágcsoda

4.600 Ft

Rágcsoda- Játék Babának, ékeszer Mamának szeretettel megfűzve!

Elfogyott

Leírás

A Rágcsodákat egészen kicsi 2-3hetes kortól tudja használni a baba,élénk színei,különleges formái már ekkor érdekesek számára, később pedig a fogzás okozta fájdalmak csillapítására is tökéletesen alkalmasak. A Rágcsodák különböző fajtái segítik, hogy megtaláld a számotokra megfelelőt. Minden Rágcsoda csak szülői felügyelet mellett adható a gyermek kezébe!

A nyakláncot édesanyaként, hordozós apukaként,nagyszülőként,tesóként a felnőtt nyakába akasztva kell használni,melyet a kicsi hordozás közben könnyen elér,s rágcsálhat. Ezek a láncok hosszabbra is vannak hagyva,hogy hátihordozás esetén is elérje a batyubaba. Nem ajánlom a baba nyakába akasztva, illetve szülői felügyelet nélkül használni!

A csatos babraláncokat utazás s hordozás közben a ruhára, hordozóeszközre, babakocsira fel lehet csatolni, ezáltal könnyen elérhetővé válik a baba számára. A csatos rész bár bababarát anyagból van,nem ajánlom nem felcsatolva használni. A csat rész csak és kizárólag rögzítésre szolgál,nem a rágcsálható lánc része! Ha otthoni használatra szeretnéd odaadni babádnak kérlek vedd le róla a csatot s vagy cumit, vagy más rágókat a végére hurkolva add azt oda babádnak további rágcsálásra!

A marokcsoda teljesen a babád kedvére szolgál, körkörös irányban duplán megfűzött rágcsoda,melynek minden darabja finomságot rejt. Pici kortól akár karkötőnek is feladható,hogy könnyen megtalálja a kisRágcsaManó.

Mosási,tisztítási útmutató:
Rágcsodákhoz BPA mentes szilikon gyöngyöket,medálokat, s fából finomra csiszolt kezeletlen fa darabokat használok fel, mindezeket sodort selyemfonallal rögzítem – a horgolt gyöngyök alapja fa golyó, pamutfonallal díszítve – a Rágcsodák általános tisztítását melegvizes mosással javaslom! Havonta egyszer ajánlom kímélő programon 30fokon mósóhálóban tisztítani.
Rágcsodát minden esetben szülői felügyelet mellett ajánlom a Babó kezébe adni!